KMO Portefeuille - Eskofin

KMO Portefeuille

KMO-portefeuille

De KMO-portefeuille is een maatregel waardoor u als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteiten van uw onderneming kunnen verbeteren. Ondernemers kunnen hierdoor jaarlijks tot 10.000 euro subsidies bekomen van de Vlaamse Overheid voor ondersteuning in hun processen van ondernemen, innoveren en internationaliseren.

Aanmelden bij de kmo-portefeuille doet u gewoon online. Uw subsidies vraagt u ook eenvoudig aan via de website. Alle informatie daarover vindt u terug op www.vlaio.be/kmo-portefeuille.

Erkende dienstverlener

Eskofin is erkend dienstverlener voor de domeinen Algemeen advies en Strategisch advies over Bedrijfsoverdracht en –overname. Dat betekent dat u hiervoor geniet van de voorziene subsidies (kmo-portefeuille)

U kunt ervan op aan dat we bij een herstructureringsproces of bij een bedrijfsoverdracht rekening houden met de wensen van alle relevante partijen. 

De subsidie is niet van toepassing op gewone accountancy- en boekhoudwerkzaamheden, noch op courante of regelmatig terugkerende fiscale adviezen. Voor meer informatie, contacteer ons gerust.


ipcf-logo

Hebt u vragen? Wij staan u bij met doorgedreven advies

Contacteer ons